Bezoek ons op de EAS in Berlijn, stand 23 -1101

Escape O Holics Logo

Escape-O-Holics - Frank de Haan

"De opdracht die ik uit had gezet was speciaal, uniek, ingewikkeld en erg veel werk met een relatief korte deadline. Vanaf het eerste contact met Ballen Enzo zijn er uitsluitend positieve gesprekken gevoerd, wat een zeer prettige samenwerking tot gevolg had. Het eindproduct mag helaas niet getoond worden, aangezien deze in een “escaperoom” geplaatst wordt, maar het is een apart stukje vakmanschap dat afgeleverd is. Het hele proces ben ik continu geïnformeerd, er is op elk moment meegedacht hoe het product het einddoel het beste kon dienen en er was niets dat onmogelijk was. Zelfs het plaatsen van het eindproduct verliep helemaal vlekkeloos. Ik heb zelden met een partij zo fijn en soepel samengewerkt en ik hoop zeker dat ik in de toekomst nog vaak dit soort unieke projecten bij ze neer mag leggen. Top!"

Escape-O-Holics Amsterdam

Monkey Town Rijswijk Logo

Monkey Town Rijswijk - Dennis van Leeuwen

"Na een aantal goede recensies van andere indoorspeeltuinen zijn wij terecht gekomen bij BallenEnzo. BallenEnzo denkt op een prettige manier mee van de ontwerp- tot en met de realisatiefase, dragen creatieve en mogelijke ideeën aan met behoud van de eigen wensen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook de nazorg is uitstekend."

Monkey Town Rijswijk

Logo Kidszoo

KidsZoo - Krijn van Dijk

"Het Ballenvatspel, of zo als wij hem noemen Ollie's BallenDouche, is geheel in KidsZoo stijl opgeleverd en een mooie aanwinst voor onze speeltuin. Het zorgt voor veel interactie en hilariteit tussen kind en ouder. 

Samen met BallenEnzo hebben we de allereerste EscapeRoom in Nederland voor kids van 6 tot 12 jaar ontwikkeld. De speciale EscapeKast is door BallenEnzo tot in detail uitgewerkt met lichteffecten, spannende geluiden en draaischijven om de code te kraken en de deur te openen. De reacties van de kids zijn enthousiast, ook als het ze niet gelukt is om binnen 60 minuten te ontsnappen."

Kidszoo Noordwijkerhout